Nogmaals enorm bedankt voor de gezellige Koningsdag ochtend. Wat heb ik genoten van jullie en jullie honden. Het was zo leuk om te zien hoe jullie een band met jullie lieve viervoeters hebben. Echt geweldig! Ik vond het zo leuk dat ik voor Onze Hond (daar schrijf ik maandelijks blogs voor) en mijn website een verhaal hierover heb geschreven. Als jullie het leuk vinden om het te lezen, dit zijn de links: https://www.onzehond.nl/blog-hondentrimland/samen-op-jacht/) en https://www.hondentrimland.nl/samen-op-jacht/).

Alle foto’s staan erop. Neem rustig de tijd om te kijken welke jullie leuk vinden. Graag ontvang ik van iedereen het e-mailadres, zodat ik via WeTransfer de hoge resolutie foto’s kan sturen, en mobiele nummer. Mijn mobiele nummer is: 06-12551814. Via whatsapp kunnen jullie laten weten welke foto’s jullie graag willen.

Wat betreft de kosten. Ik bied verschillende fotografie-pakketten aan. Naar gelang de keuze van het aantal foto’s, kies je een pakket. Wil je meer dan het aantal foto’s van het pakket, dan is het €10,- per foto.

Chat openen