EEUWIGE HERINNERING AAN GEBOORTE EN LAATSTE LEVENSFASE VAN JOUW HOND

De eerste en laatste levensfase van jouw hond zijn ook bijzondere momenten in jouw leven.

Daarom is deze fotoreportage een unieke beleving met intense beelden van jouw hond. We leggen dierbare herinneringen voor altijd vast.

We gaan samen naar de plek waar jouw hond het liefst is. Dat kan zijn thuis in de mand, op de bank, op bed of in het park, bij het water.

We bespreken ter plaatse jouw wensen en de inhoud van de fotosessie.

Ik maak kennis met jouw hond en samen gaan we langzaam beginnen. Alles in het tempo van de hond, maar juist met veel knuffelen en snoepjes.

Is jouw hond ernstig ziek en gaan de dagen tellen? Of is de pup net thuis en zie je hem in een rap tempo groeien? Neem dan direct contact met mij op en ik maak ruimte in mijn agenda. In het weekend is het ook geen probleem.

EEN WAARDEVOL AANDENKEN

De levensfase fotografie is inclusief:

4 nabewerkte digitale foto’s in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en ik zorg voor een perfecte bewerking (mocht het nodig zijn) per foto om tot een prachtig resultaat te komen. 

En 1 extra foto’s voor in een lijst zoals jij het wilt. Dat kan zijn op plexiglas, canvas, aluminium, hout of met lijst. De portret van jouw hond verdient een mooie plaats aan de muur en in jouw leven!

Prijs is nader te bepalen (dit hangt af van de lijst en formaat foto) excl. reiskosten (0,35 per kilometer) voor 5 prachtige foto’s en een foto in lijst naar keuze