Oohhh, wat ben ik zo trots als een pauw!

Hondentrimland bestaat ruim een jaar en wat ik allemaal in een korte tijd heb neergezet is ongekend en dat betekent veel voor mij. Een bedrijf in wording, verwelkomen van veel nieuwe en leuke klanten, gelukkige honden in de trimsalon, blije hondeneigenaren en het vervaardigen van mooie fotoreportages. Allemaal zo ontzettend tof.

Om te laten zien waar ik enorm trots op ben en immens aan verbonden voel, heb ik voor Hondentrimland bedrijfskleding laten maken. En het resultaat mag er zijn. Precies zoals ik ben en waar Hondentrimland voor staat: professioneel, onderscheidend, betrouwbaar én sportief. Daarnaast een stukje herkenning, merkpositionering en naamsbekendheid creëren.

Op naar de 5 jaar…..YES…..


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *