Weer een geweldige ervaring rijker! Ik mocht een dagje bij Dierenartspraktijk Brasker in Oud-Beijerland meelopen. Op een leuke, informele en gezellige wijze heb ik kennisgemaakt met Dr. Brasker, het team, de huisdiereigenaren en de patiënten. Er kwamen hoofdzakelijk honden, maar ook katten bezochten die dag de praktijk. 

Van heel dichtbij heb ik mogen ervaren hoe het reilt & zeilt in een dierenartspraktijk: van gezondheidscheck tot operaties. Zo werd een Labrador binnengebracht die in het glas had gestaan. Dus moest direct het voetzooltje gehecht worden en daarbij mocht ik assisteren. Ook heb ik geleerd met een stethoscoop naar hartjes te luisteren en met een otoscoop een oorcheck te doen.

Kortom: geen dag hetzelfde bij Dierenarts Brasker.

Graag wil ik Dierenarts Brasker en het team bedanken voor de fantastische en leerzame dag. Daarnaast wil ik Cora van Weel (pup Berner Sennen Mancha) en Christa Bloemendaal (Duitse Herder Xano) bedanken voor hun toestemming om foto’s te mogen maken van hun lieve viervoeters.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *