TIJDELIJKE ACTIE!

NU GRATIS FOTO BIJ PAKKET NAAR KEUZE

MOOIE EN DIERBARE HERINNERINGEN VOOR ALTIJD

‘puur natuur’ fotograferen | mooiste kleurschakeringen op prachtige buitenlocaties | praktisch geen nabewerking | professionele & karaktervolle portretfoto’s

ALLE FOTOREPORTAGES ZIJN INCLUSIEF

hoge en lage resolutie beelden | meerdere honden zijn welkom | unieke afbeeldingen in kleur | diverse contactmomenten | advies & bespreking | maximale aandacht | variatie in foto’s | good feeling

**

Nieuwsgierig? Bekijk de fotogalerij

Pakket 1 Mini fotoshoot

Een betaalbare manier om jouw hond mooi te laten portretteren

Een korte fotosessie op locatie van jouw keuze. We bespreken ter plaatse jouw wensen en de inhoud van de mini fotosessie. Ik maak kennis met jouw hond en samen verkennen we kort de omgeving. We zorgen ervoor dat jouw hond zich van zijn beste kant laat zien, zodat we karaktervolle en prachtige plaatjes kunnen schieten.

Unieke fotosessie

De mini fotoshoot is inclusief:

3 nabewerkte digitale foto’s in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en ik zorg voor een perfecte bewerking (mocht het nodig zijn) per foto om tot een prachtig resultaat te komen.

Prijs is 95,- incl. btw voor 3 prachtige foto’s + reistijd & reiskosten voor regio Hoeksche Waard; daarbuiten is op aanvraag.


Pakket 2 Uitgebreide fotoreportage

Gegarandeerd een en al plezier voor jouw hond

Een uitgebreide fotosessie op locatie van jouw keuze. We bespreken ter plaatse jouw wensen en de inhoud van de fotosessie. Ik maak kennis met jouw hond en samen verkennen we kort de omgeving. Dan gaan we rustig beginnen. Alles in tempo van de hond. Af & toe een dolletje, een knuffel en een snoepje.

Een feestje voor jouw hond

De uitgebreide fotoreportage is inclusief:

7 nabewerkte digitale foto’s in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en ik zorg voor een perfecte bewerking (mocht het nodig zijn) per foto om tot een prachtig resultaat te komen. En je krijgt 3 GRATIS extra foto’s tegen inlevering van onderstaande flyer.

Prijs is 295,- incl. btw voor 10 prachtige foto’s + reistijd & reiskosten voor regio Hoeksche Waard; daarbuiten is op aanvraag.


Pakket 3 Levensfase fotografie

Eeuwige herinnering aan geboorte en laatste levensfase van jouw hond

De eerste en laatste levensfase van jouw hond zijn ook bijzondere momenten in jouw leven. Daarom is deze fotoreportage een unieke beleving met intense beelden van jouw hond. We leggen dierbare herinneringen voor altijd vast. We gaan samen naar de plek waar jouw hond het liefst is. Dat kan zijn thuis in de mand, op de bank, op bed of in het park, bij het water. Ter plaatse bespreken we jouw wensen en de inhoud van de fotosessie.

Ik maak kennis met jouw hond en samen gaan we langzaam beginnen. Alles in het tempo van de hond, maar juist met veel knuffelen en snoepjes. Is jouw hond ernstig ziek en gaan de dagen tellen? Of is de pup net thuis en zie je hem in een rap tempo groeien? Neem dan direct contact met mij op en ik maak ruimte in mijn agenda. In het weekend is het ook geen probleem.

Een waardevol aandenken

De levensfase fotografie is inclusief:

4 nabewerkte digitale foto’s in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en ik zorg voor een perfecte bewerking (mocht het nodig zijn) per foto om tot een prachtig resultaat te komen. 

En 1 extra foto’s voor in een lijst zoals jij het wilt. Dat kan zijn op plexiglas, canvas, aluminium, hout of met lijst. De portret van jouw hond verdient een mooie plaats aan de muur en in jouw leven!

Prijs is nader te bepalen (dit hangt af van de lijst en formaat foto) voor 5 prachtige foto’s en een foto in lijst naar keuze + reistijd & reiskosten voor regio Hoeksche Waard; daarbuiten is op aanvraag.


Pakket 4 Outdoor fotoshoot

Fotowandeling samen met je hond

Tijdens de Outdoor fotoshoot gaan we op pad en gedurende de wandeling maak ik spelenderwijs foto’s van jouw hond en/of je hond met het baasje en/of de hele familie. Samen bespreken we vooraf een mooie locatie. Dat kan zijn van je eigen dorp, stad tot strand, zee, duinen, bos of park. Kortom: veel plekken zijn mogelijk.

Genieten van elkaar

De Outdoor fotoshoot, fotowandeling is inclusief:

5 nabewerkte digitale foto’s in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie van de mooiste foto’s en ik zorg voor een perfecte bewerking (mocht het nodig zijn) per foto om tot een prachtig resultaat te komen. En je krijgt 1 digitale fotocollage en 1 print van 20 x 30 cm.

Prijs is 170,- incl. btw voor 5 prachtige foto’s, 1 fotocollage en 1 afgedrukte versie + reistijd & reiskosten voor regio Hoeksche Waard; daarbuiten is op aanvraag.


Pakket 5 Losse digitale foto

Een foto voor altijd bij je

Wil je 1 foto, dan is dat ook mogelijk. Je krijgt 1 nabewerkte digitale foto in origineel formaat en in hoge resolutie voor eigen gebruiken/afdrukken. Ik maak een selectie en kies de mooiste foto en ik zorg voor een perfecte nabewerking (mocht het nodig zijn) om tot een prachtig resultaat te komen.

Prijs is 35,- incl. btw voor 1 prachtige foto’s + reistijd & reiskosten voor regio Hoeksche Waard; daarbuiten is op aanvraag.


Locaties waar ik heb gefotografeerd: