Zo is ineens een jaar voorbij. De tijd vliegt, maar erg leuk allemaal. Wat heb ik veel meegemaakt, ervaren, gezien, gehoord en gevoeld. Een paar hoogtepunten.

De start

Het opzetten van Hondentrimland. Een eigen bedrijf starten in een totaal nieuwe branche is niet de makkelijkste weg om ‘iets’ te beginnen, maar wat ben ik blij met deze stap. Een bijkeuken tot een vakkundige en duurzame werkruimte omtoveren, is door de hulp van mijn man (Maurice Angenent) en goede vriend Edwin Both van Hoeksche Waard Solar in Oud-Beijerland tot stand gekomen. Dankzij ConQuest in Strijen heeft Hondentrimland een professionele uitstraling als het gaat om het logo en de communicatiemiddelen.

Diploma

Dan het behalen van mijn trimmersdiploma. Een moment op trots op te zijn. Daaraan gekoppeld mijn stage bij trimsalon Sweet Charity, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Woensdag 18 december was mijn laatste stagedag.

Trimsalongasten

En natuurlijk niet te vergeten de lieve en enthousiaste, maar soms ook angstige viervoeters van Hondentrimland. De meeste honden komen opgetogen binnen en vinden alles prima, maar af en toe zijn ze ook bang. Voor mij de uitdaging om ze rustig door de trimbehandeling heen te helpen. En dat lukt. Na afloop een knuffel en een snoepje dan is mijn missie geslaagd! Allemaal gaan ze prachtig en vrolijk de deur uit.

2020

Wat gaat Hondentrimland volgend jaar doen? Het verder uitbreiden van hondenfotografie. Alle trimsalonhondjes fotografeerde ik al, maar voor Rob’s Knipshop in Mijnsheerenland mocht ik de eerste professionele fotoshoot doen. Zo ontzettend leuk, dat het naar meer smaakt. Verder ben ik door het tijdschrift Onze Hond gevraagd om columns te schrijven voor hun website. Daar ga ik in januari al mee starten. Uiteraard blijf ik mijzelf ontwikkelen in het trimmersvak. Dus ik ga weer diverse workshops volgen. Bovendien komen er nieuwe acties aan en organiseer ik weer een paar keer een klein evenement. Daarover meer in de loop van het jaar.

Kortom: 2020 wordt weer een mooi jaar met veel kansen en mogelijkheden. Nieuwe ideeën uitwerken, lieve viervoeters verwelkomen en leuke mensen ontmoeten. Jullie blijven van mij horen.

Voor nu wens ik iedereen enorm fijne feestdagen en een prachtig & gezond nieuwjaar. Geniet ervan!


4 reacties

Daniëlle Bouman · december 20, 2019 op 7:51 pm

Leuk stukje Saskia. Ga zo door. Veel succes in je eigen salon. Heb een super tijd met jou gehad. Ik ga je missen. Dikke kus

    Saskia Angenent-Degens · december 30, 2019 op 11:15 pm

    Wat lief Danielle. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Ik vond het ook super leuk en dat ik jullie ga missen dat was al bekend haha. Ik kom zeker regelmatig een bakkie doen. Dikke kus, Sas

Rob de graaf · december 20, 2019 op 9:38 pm

Wat een heerlijk spontaan mens is Saskia, en wat een geduld heeft ze. De honden vonden haar geweldig en werden lekker verwend met lekkere traktaties. Het is een waanzinnige mooie foto reportage geworden.
Wij zijn er super blij mee , zo helder , goede achtergrond .Een echte aanrader voor iedereen die van zijn hond houd. Dank je wel Saskia voor de gezellige middag .

    Saskia Angenent-Degens · december 30, 2019 op 11:13 pm

    Beste Rob en Els, heel erg bedankt voor deze mooie recensie. Erg leuk dat jullie zo enthousiast zijn. Het zijn inderdaad mooie foto’s geworden. Ik vond het ook erg gezellig met jullie en lieve Bella & James. Veel liefs, Saskia

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *