Wat klanten vinden is voor mij heel belangrijk. Ik leg de lat hoog en juist daarom wil ik je vragen een enquêteformulier van mijn klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hieronder een overzicht van reacties die mij heel veel voldoening geven!

“Ik ben zo zo blij met jou en Hachi ook.”

KONNIE STAAL

“Wij zijn heel erg blij met Saskia! Onze Australian Labradoodle Yoep komt altijd tip top terug van Trimland. Keurige schone trimsalon en wat wij vooral belangrijk vinden is dat Saskia de tijd neemt en lief voor Yoep is. Een aanrader!”

HELENE LANDEGENT

“Vandaag mijn Engelse Cocker spaniel hier gebracht voor een trimbeurt. Wat heerlijk om haar na ruim 4,5 uur weer op te kunnen halen en dan zo’n prachtige hond terug te krijgen. Heel erg tevreden over de service van deze salon.”

DE HOEKSCHE BOERIN

“Onze Joep (3 jaar) ging voor het eerst van zijn leven naar een trimsalon, naar Saskia. Reden was het vele onderhaar waardoor hij het erg warm heeft in de zomer. Wassen, föhnen etc was allemaal nieuw, maar met de kunde van Saskia kwam het helemaal goed. Top service, duidelijke communicatie en heel veel liefde voor je viervoeter. Aanrader. Een nog mooiere hond mee naar huis” ?

ANTOINETTE SCHRAUWEN-BOER

“Onze Australian Labradoodle Nina jr. is nu 3 jaar en voor het eerst in der leven waanzinnig goed geknipt. Tot nu toe was het iedere keer teleurstelling. Het is jammer om deze plek niet eerder te hebben ontdek. We hebben eindelijk gevonden wat we zochten. Zeer vakkundig , vertrouwd en super aardige mevrouw. Wij zijn erg tevreden en Ninatje al helemaal!

Super bedankt…”

GÜLER BUYUKKAFALI

“Ukkie was heerlijk gewassen en geföhnd en z’n nageltjes waren geknipt. Hij rook heerlijk! En kom Ukkie vaker laten wassen. Hij was super mooi wit weer! Ik kom zeker terug!”

PRISCILLA BOERDAM-POOT

“Goede persoonlijke 1 op 1 behandeling, professioneel en heel vriendelijk. Barney en ik zijn altijd erg blij met het resultaat! Voor ons is het net alsof we weer een puppy hebben, zo zacht en mooi glanzend komt hij bij Saskia vandaan.

P.S. Saskia maakt ook prachtige foto’s van je hond.”

THEA LANGERAK

“Mijn twee flatcoated retrievers zijn prachtig getrimd door Saskia, exact volgens de rasstandaard. Ze besteed erg veel zorg en aandacht aan ze. Voor ons geen andere trimsalon meer!”

SASKIA LEENDERS

“Wat een genot, Ferdi voor de eerste keer naar de kapper. En wat voor 1……..liefde voor t soort, geduld, enthousiasme en een hele mooie hond terug. Zonder spanning, zonder stress. Een aanradertje dus!”

SANDRA DINGEMANS

“Joepie was vandaag in een vieze sloot gevallen en weer helemaal opgelapt in Hondentrimland!”


LEON VAN DER LINDEN

“Een lieve betrouwbare hondentrimster.”

SUZAN LUPGENS