Mijn missie:

  • Zorgen voor het welzijn van hond en mens.
  • Respect voor de wensen van de eigenaar van de hond.
  • Bevorderen van de gezondheid van de hond.
  • Bouwen aan vertrouwen en relaties.
  • Duurzaam ondernemerschap door een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Mijn visie:

Door op een kleinschalige manier met persoonlijke aandacht de gezondheid en het welzijn van de hond te waarborgen.


Mijn missie en visie zijn gebaseerd op het idee van ‘waarom’ ik doe wat ik doe niet op het ‘wat’ ik doe. En daar onderscheid ik mij in!

Waarom

Door het geijkte stramien van hondentrimmen te doorbreken geloof ik in een betere zorg, gezondheid en welzijn van jouw hond. Ik geloof in een respectvolle langdurige relatie waarbij hond en mens centraal staan.

Hoe

De kleinste trimsalon van de Hoeksche Waard, maar met de grootste passie en expertise op het gebied van zorg en welzijn van jouw hond. Het bieden van premium kwaliteit voor jouw hond, en het aanbieden van de beleving: A GOOD FEELING.

Wat

Met de nieuwste trimtechnieken, modernste trimapparatuur, de beste verzorgingsproducten, veel geduld en passie zorg ik dat jouw hond vitaal blijft met een gezonde vacht.