Vrijdag 21 juni was het de dag van ‘neem-je-hond-mee-naar-je-werk’. Een project waar ik sinds januari 2023 aan werk en in boekvorm ga uitgeven.

Veel bijzondere werkplekken heb ik al gefotografeerd. Waarbij het voor de ene hond uitzonderlijk is dat hij mee mag, is het op een andere werkplek een ‘must’.

Op deze foto zie je een straatmuzikant met zijn Golden Retriever, die samen ‘geld verdienen’ door mooie muziek te maken. Op dit speciale moment had ik mijn fotocamera helaas niet mee en heb ik de foto met mijn mobiel gemaakt. Hopelijk tref ik ze ooit nog eens om ze met mijn spiegelreflexcamera te fotograferen en ze mee te nemen in mijn fotografieproject ‘FOCUS, Honden op de werkplek van de baas’. Het was in Kitzbühel, Oostenrijk waar ik graag kom. Dus wie weet!

——————————————————————————————————————————————————————

Fotoshoots & fotografieprojecten:

www.hondenfotoland.nl
hondenfotoland@gmail.com