Vorige week dacht ik laat ik weer eens mijn communicatie skills uit de kast trekken en alle landelijke dagbladen, regionale (Rotterdam en Hoeksche Waard) bladen en vakbladen een persbericht over mijn boek FOCUS, hondengedachten in een flits sturen.

En wat is dat waanzinnig ontvangen! Het Algemeen Dagblad, Het Kompas en radio Hoeksche Waard hebben het opgepikt! Door Arie Bevaart van het Algemeen Dagblad en Conno Bochoven van Het Kompas ben ik persoonlijk geïnterviewd en zij hebben een super leuk krantenartikel (online en offline) over mij, het boek en de hondenfotografie geschreven. En Algemeen Dagblad fotograaf Jeffrey Groeneweg kwam persoonlijk langs om een actiefoto van mij en mijn Field Spaniël Daffy te maken.

Daarnaast ben ik door radio Hoeksche Waard uitgenodigd om op 14 en 15 oktober 2022 in de uitzending mijn ‘levensverhaal’ te vertellen.

Ook de vakbladen Onze Hond magazine (waar ik regelmatig voor hun website blogs schrijf) en Doghair (waar ik elk kwartaal voor het magazine schrijf) hebben een advertentie in hun magazine gepubliceerd.

Op straat spreken heel wat dorpsgenoten mij aan met ‘wat een leuk krantenartikel’, ‘je hebt een mooi podium gekregen’, ‘je bent gewoon een BHW’er geworden’ of ‘wat ontzettend leuk voor je’. Ook van klanten, vrienden en familie krijg ik veel enthousiaste reacties.

Kortom: Hondenfotoland is volop in de schijnwerpers! Onwijs leuk en enorm dankbaar.

Het krantenartikel van het Algemeen Dagblad

Het krantenartikel van Het Kompas