Waar focussen honden zich op als ze iets horen, zien, voelen of ruiken? Een vraag die ik mij constant stel als ik zie dat een hond zich volledig concentreert op iets of iemand. Waar denkt hij aan? Wat ziet hij? Hondengedachten gaan vaak verder dan wij denken. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in deze bijzondere emoties, gedachten en dit in een serie prachtige hondenportretten weten vast te leggen.

FOCUS, hondengedachten in een flits laat zien dat de gezichtsuitdrukkingen, gedachten en emoties van honden veranderen naar volledige focus zodra iets of iemand de aandacht trekt; van geluidjes, dwarrelende blaadjes, kabbelend zeewater tot zelfs een grassprietje. Ieder karakter heeft een andere focus. Iedere hond is daarin uniek.

Bestelformulier boek


    1 exemplaar2 exemplaren3 exemplarenmeer


    Ja, ik heb de algemene voorwaarden en het privacy beleid gelezen en ik ga akkoord