Het begon allemaal met mijn eigen hond Field Spaniël Daffy. In 2014 kwam zij in mijn leven en sindsdien beleven we samen de gekste en grappigste avonturen. De liefde voor de trouwe viervoeters werd geboren! Honden geven mij rust, respect. Ik voel mij op mijn gemak bij de lieve viervoeters. Het was dan ook snel duidelijk dat ik mijn hart en passie ging volgen en met honden wilde gaan werken. En zo geschiedde….

Na 23 jaar op kantoor te hebben gewerkt, besloot ik een totaal andere werkrichting op gaan. Van mijn hobby mijn beroep maken. Wie wil dat niet, maar ik heb het gedaan en tot op de dag van vandaag geen spijt. In mei 2019 heb ik mijn diploma behaald, praktijkervaring bij Sweet Charity volbracht, ondernemersplan geschreven en een trimsalon aan huis gebouwd. Hondentrimland in Mijnsheerenland (Hoeksche Waard) is sinds 1 juni 2019 officieel geopend. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in mijn mooie salon. Alle nieuwe klanten krijgen bovendien een goodiebag.

Sinds de ommezwaai hou ik mij vooral bezig met het waarborgen van de gezondheid, het welzijn en vertrouwen en respect van honden. Dit doe ik op een kleinschalige manier en met persoonlijke aandacht. En omdat ik buitengewoon nieuwsgierig, leergierig en enthousiast ben en alles over honden wil weten, volg ik regelmatig cursussen, trainingen en bezoek ik evenementen, bijeenkomsten om up-to-date te blijven. 

Naast het hondentrimmen doe ik ook aan hondenfotografie. Fotograferen is een rode draad door mijn leven en ik heb aardig wat fotografiecursussen gevolgd. Al van jongs af aan sjouw ik mijn camera overal mee en fotografeer ik alles wat mij dierbaar is. Daarmee creëer ik waardevolle herinneringen. En dat doe ik nu ook voor de hondeneigenaren. Hun hond portretteren van mini fotoshoot tot een uitgebreide professionele fotoreportage. Honden zijn korter in ons leven dan mensen. In goede gezondheid worden ze misschien wel 20 jaar, maar de tijd vliegt voorbij. Koester de kostbare momenten met jouw hond door het professioneel en vakkundig óp foto te laten vastleggen. Hondenfotoland maakt prachtige herinneringen van jouw hond. Overigens ontvang je, als extra service, ook nog eens een mooie portretfoto van je hond. 

Lees meer over mijn missie en visie
Lees meer over wat de klanten van Hondentrimland, Hondenfotoland en Hondenboekland vinden