De diensten van Hondentrimland voor hondentrimmen zijn:

 • Puppy wennen, algemene socialisatie
  Tijdens het wenmoment (1x is gratis) laat ik jouw hond rustig kennismaken met de trimsalon. Dit betekent spelenderwijs kennismaken met de geluiden van de apparaten in de trimsalon. Ook zet ik hem alvast een keer op de tafel, ga ik voorzichtig borstelen, kammen, et cetera. Zo leert hij dat het niet eng is. Tijdens het socialisatiemoment krijg je advies over de vachtverzorging van jouw hond en er kan ook direct een afspraak gemaakt worden voor zijn eerste “trimbeurt”.
 • Wassen, drogen
  Bij deze behandeling wordt jouw hond door mij gewassen en gedroogd. Je gaat met een frisse hond naar huis. 
 • Wassen, drogen, borstelen, kammen
  Vind je het lastig om zelf jouw hond regelmatig goed te borstelen en te kammen of heb je weinig tijd, dan kan ik dat ook voor jou doen. Bijvoorbeeld tussen twee behandelingen in. Zo voorkomen we klitvorming en loopt jouw hond er altijd netjes bij.
 • Wassen, drogen, ontwollen
  Bij deze behandeling wordt naast het wassen en drogen jouw hond ontwold. De oude ondervacht wordt verwijderd. Dit vermindert jeuk en vervilting.
 • Wassen, drogen, plukken
  Bij deze behandeling wordt de vacht van jouw hond 2x per jaar van de bovenvacht ontdaan. Jouw hond houdt zijn ruige uiterlijk. De hond wordt na het plukken gewassen met speciale shampoo om huidproblemen te voorkomen.
 • Wassen, drogen, effileren
  Bij deze behandeling wordt de vacht van jouw hond naast het wassen, drogen en uitkammen, met een effileerschaar uitgedund en ingekort.
 • Wassen, drogen, knippen
  Bij deze behandeling wordt de vacht van jouw hond naast het wassen, drogen en uitkammen volledig met schaar, kam en tondeuse in model gebracht.
 • Nagels en oogjes vrij knippen
  Laat de nagels van jouw hond regelmatig knippen. Dit voorkomt doorgroeien van het leven en ingroeien van de nagels wat veel pijn kan veroorzaken. Het knippen van de nagels en oogjes vrij knippen kunnen ook tussen de trimbeurten door.