Beste Allemaal,

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de gezellige ochtend en leuke fotoshoot. Wat heb ik genoten van jullie enthousiasme om de lieve Blue, Fellow, Mila en Sammy fantastisch op de foto te krijgen. En dat is gelukt, want de foto’s zijn prachtig.

Jullie krijgen de schitterende gezinsfoto van mij cadeau!

Verder gaven jullie aan ook interesse te hebben in de individuele foto’s. Dat is zeker mogelijk en dat heb ik als volgt georganiseerd.

Per hond heb ik een selectie van de mooiste foto’s gemaakt en daarvan 1 foto bewerkt tot een geweldig resultaat. Dat is de foto die bovenaan staat. Daaronder heb ik een fotogalerij gemaakt met de onbewerkte foto’s. Je kunt kiezen voor een losse foto, maar ik bied ook fotografiepakketten aan. Op www.hondenfotoland.nl lees je er alles over. Welke of hoeveel foto’s je ook kiest je krijgt alle foto’s net zo mooi als de bewerkte foto.

Daarnaast krijg je van alle foto’s (naar keuze) een hoge en lage resolutie versie. De hoge resolutie versie is om bijvoorbeeld op groot formaat te laten afdrukken en de lage resolutie is voor online gebruik.

Neem rustig de tijd om de foto’s te bekijken. Mochten jullie een keuze uit de individuele foto’s hebben gemaakt, dan hoor ik het graag. En ga ik snel aan de slag. Willen jullie alleen de familiefoto dan hoor ik dat ook graag, want dan e-mail ik die (via WeTransfer) naar jullie.

Voor nu wens ik jullie een fijn weekend en tot snel.

Hartelijke groeten,

Saskia Angenent

06-12551814

p.s.: stuur s.v.p. via whatsapp even jullie e-mailadres.

Bewerkte foto 3601_1
Bewerkte foto 3665_1
Bewerkte foto 3580_1
Bewerkte foto 3617_1