Bickel Noortman_3786 LR-1 (bewerkt)

Beste Mariëlle en Emma,

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de gezellige ochtend/middag en de leuke fotoshoot. Wat heb ik genoten van jullie enthousiasme om de lieve Bickel fantastisch op de foto te krijgen. En dat is gelukt, want de foto’s zijn prachtig.

Ik heb een selectie van de mooiste foto’s gemaakt. En 5 daarvan heb ik alvast bewerkt tot een geweldig resultaat. Die zien jullie boven en onder in het groot. Daarnaast heb ik nog een reeks onbewerkte foto’s en die zien jullie onderaan in een fotogalerij.

Jullie krijgen een foto (naar keuze) van mij cadeau! Mochten jullie meer foto’s willen dan is dat zeker mogelijk. Ik bied fotografiepakketten, maar het is ook mogelijk om een losse foto te nemen. Op www.hondenfotoland.nl lezen jullie er alles over. Welke of hoeveel foto’s jullie ook kiezen jullie krijgen alle foto’s net zo mooi als de bewerkte foto.

Daarnaast ontvangen jullie van alle foto’s (naar keuze) een hoge en lage resolutie versie. De hoge resolutie versie is om bijvoorbeeld op groot formaat te laten afdrukken en de lage resolutie is voor online gebruik.

Neem rustig de tijd om de foto’s te bekijken. Mochten jullie een keuze hebben gemaakt, dan hoor ik het graag. En ga ik snel aan de slag. Willen jullie alleen de cadeaufoto dan hoor ik dat ook graag. Die stuur ik dan zo snel mogelijk via WeTransfer naar jullie.

Voor nu wens ik jullie een fijne dag en tot snel.

Hartelijke groeten,

Saskia Angenent

06-12551814

Bickel Noortman_3751 LR-2 (bewerkt)
Bickel Noortman_3799 LR-3 (bewerkt)
Bickel Noortman_3824 LR-4 (bewerkt)
Bickel Noortman_3827 LR-5 (bewerkt)