Beste Hendrik-Jaap en Lein,

Graag wil ik jullie nogmaals enorm bedanken voor de hele gezellige middag. En wat hebben Kyro en Skye, dankzij jullie geduld en inzet, het super goed gedaan. Heel blij mee en de foto’s zijn dan ook waanzinnig geworden.

De bovenste foto heb ik tot een mooi resultaat bewerkt en hieronder vinden jullie een overzicht van de onbewerkte foto’s. Dit zijn echt alle foto’s. Alle overige foto’s, die niet in de fotogalerij staan, zijn ook echt niet mooi, onscherp, over- & onderbelicht, et cetera. Bekijk ze op het gemak en laat het op jullie inwerken. Zodra jullie een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag.

Ik bied diverse fotografiepakketten aan, zie de link: https://www.hondentrimland.nl/pakketten-hondenfotografie/. Daarnaast krijgen jullie, bij welk pakket je ook kiest, een extra foto naar keuze cadeau.

Neem rustig de tijd. Mochten jullie vragen hebben, laat het s.v.p. weten en ik help jullie graag verder. Als het is gelukt met de keuze, whatsapp dan s.v.p. de fotonummers door.

Tot snel!

Liefs,

Saskia

p.s.: is het goed gekomen met de voetjes van lieve Skye? Ik hoop het. Vond het zo zielig.