Beste Carel,

Graag wil ik je enorm bedanken voor de gezellige middag en de leuke fotoshoot. Wat heb ik genoten van je enthousiasme om lieve Kaya en Puck fantastisch op de foto te krijgen. En dat is gelukt, want de foto’s zijn prachtig.

Ik heb een selectie van de mooiste foto’s gemaakt. En 1 daarvan heb ik alvast bewerkt tot een geweldig resultaat. Die zie je hierboven in het groot. Daarnaast heb ik nog een reeks onbewerkte foto’s en die zie je onderaan in een fotogalerij.

Je krijgt een foto (naar keuze) van mij cadeau! Ik bied fotografiepakketten aan, maar het is ook mogelijk om een losse foto te nemen. Op www.hondenfotoland.nl lees je er alles over. Welke of hoeveel foto’s je ook kiest je krijgt alle foto’s net zo mooi als de bewerkte foto.

Daarnaast ontvang je van alle foto’s (naar keuze) een hoge en lage resolutie versie (via WeTransfer). De hoge resolutie versie is om bijvoorbeeld op groot formaat te laten afdrukken en de lage resolutie is voor online gebruik.

Neem rustig de tijd om de foto’s te bekijken. Mocht je een keuze hebben gemaakt, dan hoor ik het graag. En ga ik snel aan de slag.

Hartelijke groeten,

Saskia

06-12551814