Levi Rijsdijk_4295 HR-1

Beste Sabine,

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de gezellige ochtend en de leuke fotoshoot. Wat heb ik genoten van jullie enthousiasme om lieve Levi fantastisch op de foto te krijgen. En dat is gelukt, want de foto’s zijn prachtig.

Ik heb een selectie van de mooiste foto’s gemaakt. En 1 daarvan heb ik alvast bewerkt tot een geweldig resultaat. Die zien jullie hierboven in het groot. Daarnaast heb ik nog een reeks onbewerkte foto’s en die zien jullie onderaan in een fotogalerij. 

Jullie krijgen een foto (naar keuze) van mij cadeau! Mochten jullie meer foto’s willen dan is dat zeker mogelijk. Ik bied fotografiepakketten aan, maar het is ook mogelijk om een losse foto te nemen. Op www.hondenfotoland.nl lezen jullie er alles over. Welke of hoeveel foto’s jullie ook kiezen jullie krijgen alle foto’s net zo mooi als de bewerkte foto.

Daarnaast ontvangen jullie van alle foto’s (naar keuze) een hoge en lage resolutie versie. De hoge resolutie versie is om bijvoorbeeld op groot formaat te laten afdrukken en de lage resolutie is voor online gebruik.

Neem rustig de tijd om de foto’s te bekijken. Mochten jullie een keuze hebben gemaakt, dan hoor ik het graag. En ga ik snel aan de slag. Willen jullie alleen de cadeaufoto dan hoor ik dat ook graag. Die stuur ik dan zo snel mogelijk via WeTransfer naar jullie.

Hartelijke groeten,

Saskia Angenent

06-12551814