Beste Kevin,

Graag wil ik je nogmaals enorm bedanken voor de hele gezellige ochtend/middag. En wat hebben de moeder en haar puppen, dankzij jouw geduld en inzet, het super goed gedaan. Het heeft even geduurd, mijn excuus en heel erg bedankt voor je geduld, maar het is gelukt met het selecteren van de mooiste foto’s en een foto tot een prachtig resultaat te bewerken. Heel blij mee en de foto’s zijn ook waanzinnig geworden.

De bovenste foto heb ik tot een mooi resultaat bewerkt en hieronder vindt je een overzicht van de onbewerkte foto’s. De foto’s, die niet in de fotogalerij staan, zijn ook echt niet mooi, onscherp, over- & onderbelicht, et cetera. Bekijk ze op het gemak en laat het op je inwerken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, stuur ik je een betaalverzoek en nadat het bedrag is voldaan, ga ik aan de slag.

Ik bied diverse fotografiepakketten aan, zie de link: https://www.hondentrimland.nl/pakketten-hondenfotografie/. Daarnaast krijg je, bij welk pakket je ook kiest, een extra foto naar keuze cadeau.

Neem rustig de tijd. Mocht je vragen hebben, laat het s.v.p. weten en ik help je graag verder. Als het is gelukt met de keuze, whatsapp dan s.v.p. de fotonummers door.

Tot snel!

Liefs,

Saskia

1